-Annons- Vill du också börja tjäna pengar på din blogg eller Instagram konto?


Inlägget är reklam för AdRecord och innehåller annonslänkar. Allting jag skriver är dock mina egna åsikter och tankar, men jag ger er länkar så att ni själva kan klicka er in på deras hemsida och titta över aktierna jag skriver om.


Hej allihopa!
Jag har fått en hel del frågor angående min senaste månadsbudget, där jag visade mina intäkter via Instagram och bloggen!

Så jag tänkte dela med mig idag om hur jag gör detta och även visa hur ni själva kan göra detta med era egna bloggar eller Instagram konton!

Vad är AdRecord?
Det är ett affiliatenätverk! De har just nu 247 aktiva program med olika företag som man kan starta samarbeten med!

Hur kan man tjäna pengar med AdRecord?
Man får provision när någon har använt din länk för att registrera sig, köpa varor eller vad det nu är företagen är ute efter!

Vad kostar detta mig?
Ingenting! Det är helt gratis att registrera sig och starta samarbeten med olika företag!

Hur skattas detta?
I samband med att du registrerar dig hos AdRecord, så följ anvisningarna och starta konto hos Cool Company med! Där faktureras allting in automatiskt och du får pengarna skattat och klart på ditt bankkonto!

Vad är det för olika bolag man kan samarbeta med?
Allt möjligt! De har över 247 aktiva program med kategorier som sport och fritid, träning, skönhet och hälsa, resor, elektronik, djur, presenter och upplevelser med mera!

Jag har ett konto men i en annan nisch än ekonomi?
Absolut, det finns som sagt massor med olika program! Att börja tjäna pengar på sin passion är bland det roligaste man kan göra!

Vad krävs för att få registrera sig?
Alla kan registrera sig direkt och börja kolla igenom sidan med de olika annonsörerna! Man måste ha ett Instagramkonto eller en blogg att connecta till, så fort man är godkänd och har fyllt i sina uppgifter så kan man direkt börja söka samarbeten med endast ett klick!

Slut på inlägget!
Det var mina tankar idag!

Så om detta verkade intressant så tveka inte på att registrera er och kolla igenom alla de olika annonsörerna! 😃

Fröken Investera

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *