Betalar du för mycket för ditt mobilabonnemang? Börja spara tusenlappar!

Hej allihopa!

Som ni kanske har märkt hittills är att jag ALLTID söker efter att sänka mina utgifter och det är därför jag kan hålla så pass hög sparkvot varje månad och spara undan över 20,000 kr varje månad, trots att jag inte har ett “välbetalt” arbete.

Inlägget är reklam för Hallon och innehåller annonslänkar. Allting jag skriver är dock mina egna åsikter och tankar, men jag ger er länkar så att ni själva kan klicka er in på deras hemsida och titta över deras erbjudanden och produkter.

För inte så längesen så hade jag Tele2 och betalade 249kr/mån, vilket jag bytte mot Comviq istället. Detta byte gjorde att jag sparade 154 kr per månad och hela 1,848 kr per år!

Men nu har jag hittat något ännu bättre och billigare som jag bytte till direkt..
Hallon!

Varför Hallon?

 • 99 kr/månaden
 • 4 GB surf/mån
 • Fria Samtal och SMS
 • Spara oanvänd surf
 • Ingen bindningstid
 • Ingen uppsägningstid

Just nu har de även en kampanj på 50% !
Nu betalar man alltså 49 kr/mån de första 4 månaderna och sedan 99 kr /mån. Jag hoppade själv på detta erbjudande direkt då detta är ännu bättre än min Comviq deal där jag bara har 3 GB surf och begränsade samtalsminuter och SMS.

Registrerar man en prenumeration hos dem inom 3 dagar så får du alltså allt detta:

 • 49kr/mån de första 4 månaderna, sedan 99kr/mån
 • 4 GB surf/mån
 • Fria Samtal och SMS
 • Spara oanvänd surf
 • Ingen bindningstid
 • Ingen uppsägningstid

Om man betalar 249 kr/månaden idag, hur mycket pengar kommer jag spara?
Skulle du byta till Hallon så skulle du spara 800 kr de första 4 månaderna och därefter 150 kr varje månad. Så ditt första år skulle du alltså spara hela 2,000 kr!!

4 månader med 249kr/mån = 996 kr
4 månader med Hallons erbjudande = 196 kr

Resterande år med 249kr/mån = 1,992 kr
Resterande år med Hallons 99kr/mån = 792 kr

1 år med 249kr/mån = 2,988 kr
1 år med Hallon+erbjudandet = 988 kr
Total spar första året = 2,000 kr

Detta låter ju helt fantastiskt! Vad är nackdelen?
Som jag ser det finns det ingen nackdel alls. Du kan enkelt flytta över ditt gamla nummer till Hallon och det gör du i beställningsprocessen. Eller om du vill, så kan du självklart få ett nytt nummer också.

Vart kan jag skaffa mig detta erbjudande?
Ni kan klicka in er via min länk HÄR eller klicka på Hallons bild som ni ser i detta inlägg.

Kommer Fröken alltid att använda Hallon?
Det beror på om det dyker upp något ännu bättre i framtiden, för då kommer jag att hugga tag i det direkt. Jag är som sagt beroende av att sänka alla mina utgifter 🙂

Varför berättar du om detta på din blogg?
Av två anledningar, privatekonomi är min passion och jag brinner verkligen för detta och vill hjälpa andra att göra liknande bra val. Jag tycker att detta är ett riktigt bra erbjudande och jag använder det själv. Det andra är, såklart en bonus, är att jag tjänar en slant på om ni skulle registrera er. Men jag hade även lagt upp detta tips, oavsett om jag skulle få en slant eller inte för det!

Om ni också betalar mer än detta för erat abonnemang så tveka inte att börja spara pengar och investera mellanskillnaden för er egen framtid!

Fröken Investera

Mina utdelningars tillväxt i år jämfört med 2018.
Nu kan ni följa bloggen via mail!
Hur funkar utdelningen i XACT HögUtd? Läs här!

6 thoughts on “Betalar du för mycket för ditt mobilabonnemang? Börja spara tusenlappar!

 1. Hej Fröken Investera.

  Har precis fått upp ögonen för din blogg. Jag tycker den är intressant och jag lägger till dig bland mina läsvärda bloggar. Även jag har jobbat hårt med mina utgifter under mitt liv och offrat mycket när det gäller relationer för att nå framtida mål. Mitt mål är precis som ditt att bli ekonomiskt oberoende tids nog. Jag kan varmt rekommendera dig läsa mitt inlägg hur jag själv ringer gratis sedan ca 2 år och troligtvis resten av mitt liv. Jag gör det genom Vimla och tids nog har jag även börjat skänka mitt överskott till välgörenhet. Bli gärna min Vimla vän du också och börja värva Vimla vänner och tids nog kan även du ringa gratis. Min länk finns på sidan här under:

  http://slimis20.blogspot.com/2016/12/fran-att-ringa-for-145-kr-till-0-kr.html

  Fortsatt lycka till på din resa. Jag kommer fortsätta följa den.

  Mvh Slimis

  1. Hej Slimis!

   Tack och vad kul att du hittat hit och känner så! 🙂

   Nice att vi har liknande mål och tankar! Då finns det nog en hel del vi kan lära oss av varandra 😃

   Oj, jag kikade in och lusläste lite. Ska läsa mer ordentligt när jag är ledig.

   Gäller det där erbjudandet än? Eller var det bara förr? Ska kolla själv med men kul att få höra av dig ^^

   Tack för kommentaren och en ny idé!

   Med vänliga hälsningar,
   Fröken Investera

 2. Hej igen.

  Vimla har erbjudit detta sen start och kommer troligtvis erbjuda detta så länge dom finns. Skulle villkoren försämras eller någon bättre operatör dyker upp kan man byta direkt då det inte är någon bindningstid. När jag själv skaffade Vimla frågade jag först min övriga familj om de kunde tänka sig använda Vimla för att ringa billigare. Bara genom familjen har jag idag 4 Vimla vänner och vi ringer allihopa billigare än tidigare.

  Vimla fungerar enligt följande:

  Du skaffar Vimla genom min tipslänk och väljer i detta exempel 2 GB per månad. Den surf som inte används sparas till nästa månad. Du får de 3 första månaderna för 40 kr per månad sen blir priset 90 kr per månad. Som i mitt fall värvade jag mina övriga familjemedlemmar direkt dvs 4 st. Det gjorde att jag kom ner till 0 kr de första 3 månaderna och sen betalade jag 50 kr per månad efter det. Jag fortsatte sedan att värva Vimla vänner och det tog inte lång tid innan jag fick tag på 10 st vänner. När jag hade 10 st vänner ringde jag sedan gratis. Sedan har jag värvat fler vänner och med det ökade jag min surf gratis. Tids nog hade jag över 100 GB surf och jag drog ner mitt abonnemang till 2 GB varje månad. Pengarna jag nu får över varje månad skänker jag istället till olika välgörenhetsorganisationer som jag skrivit om på min blogg. Totalt har jag skänk 1640 kr hittills men det blir mer för varje månad. I dagsläget har jag värvat 53 Vimla vänner på drygt 2 år men mitt mål är så många som möjligt. De fler vänner jag får de mer pengar skänker jag till välgörenhet.

  Jag är som sagt tacksam för alla som väljer Vimla. Det ger mig möjlighet att skänka mer pengar till de som behöver de som mest. Genom Vimla kan jag iallafall garantera dig 10 kr rabatt varje månad så länge du använder tjänsten. De 10 kronorna jag får tillbaka skänks sedan till någon av de välgörenhetsorganisationer som finns på min sida. I dagsläget har Hjärt & Lungfonden, Cancerfonden, Hjärnfonden, Rädda Barnen, Unicef, Läkare utan gränser samt WWF fått pengar från min blogg. Men jag är som sagt öppen för andra välgörenhetsorganisationer också.

  Hur du en gör för att kapa dina kostnader vill jag önska dig fortsatt lycka till med ditt sparande 🙂

  Mvh Slimis

  1. Hej Slimis 🙂

   Jag var inne och kikade på din blogg igår kväll. Väldigt intressant!!

   Jag valde att följa dig med 🙂

   Detta tips om Vimla låter ju alldeles fantastiskt!

   Jag undrar om jag kanske ska byta till den med. Att man värvar folk för att få ner kostnaden är ju helt otroligt bra och det var verkligen musik för mina öron detta 😀

   Gillar att du donerar pengar till välgörenhet! Det ingår även i mina framtida planer att både ekonomiskt hjälpa till i världen och undervisa/föreläsa på något sätt 🙂

   Tack för tipsen och jag ser fram emot fler inlägg från dig!

   Med vänliga hälsningar,
   Fröken Investera

 3. Hej igen Fröken Investera.

  Min plikt här i livet är att hjälpa andra människor. Det är därför jag jobbar som Undersköterska och skänker de pengar jag kan. Tids nog när jag blir ekonomiskt oberoende är tanken att ge bort mer pengar till de organisationer som betyder mycket för mig. Tack för din länk till min blogg. Hoppas du kan få några nya besökare från min blogg tids nog.

  Fortsatt lycka till med din blogg. Jag fortsätter följa den men har tyvärr inte alltid tid att kommentera alla bloggar jag följer. Men försöker iallafall kommentera någon gång ibland.

  Hade bäst 🙂

  Mvh Slimis

  1. Hej Slimis!

   Jaa, jag känner samma känsla som dig och jag hoppas att vi kommer göra nytta och gott här i världen 😀

   Kul att du har ett jobb som verkligen gör nytta också! Samtidigt som du visar via din blogg att man kan som undersköterska leva ett ekonomiskt starkt liv!

   Lycka till du med min vän och som sagt, jag ser fram emot flera nya inlägg på din blogg 🙂

   Med vänliga hälsningar,
   Fröken Investera

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *