Över 1000 följare på Instagram! Jag berättar om hur och varför jag började med IG och bloggen!

Hej allihopa!

Min Instagram har nu över 1000 följare!! Absolut fantastiskt!

Jag kan inte beskriva med ord om hur bra det känns att så många vill följa mig och se vad jag skriver om!

Inte nog med det, så alla som skriver så vänligt och tycker att jag är en inspirationskälla!

Vad fick mig att starta mitt IG konto och blogg?
Jag ska berätta för er, jag hade inga planer alls på att skapa en IG eller vara med i sociala medier överhuvudtaget. Det var inte förrän några månader sen som jag började fundera ordentligt på frågorna:

“Vad gör jag för att världen ska bli lite bättre än vad den är? Vad är min gåva och mitt syfte här i livet som kan hjälpa andra?”

Dessa frågor planterade ett rejält tankefrö i mitt huvud och satte sig djupt i mig.

Alla ekonomiproffs som jag kollar på, som Dan Lok, Dave Ramsey, Kevin O’Leary.. Ingen av de tre behöver hjälpa folk och hålla föreläsningar, men de gör det ändå för det deras PASSION är ekonomi och för att de VILL hjälpa folk!

Kanske ni kände som mig och frågade er själva, vad är min passion? Vad är mitt syfte i livet? Vad är jag bra på? Jag ställde mig dessa frågor vääldigt ofta och kom inte fram med några svar. Det jag kände var, att jag inte var bra på någonting och hade ingen passion alls om någonting, förutom typ godis haha!

Men svaret var mitt framför näsan på mig hela tiden, fast jag insåg det inte själv tills nyligen. Ekonomi, sparande och investeringar, dessa saker var någonting som jag BRANN för. När jag pratar om dessa saker så blir jag som i lågor, jag pratar högre, jag gör gester med kropp och händer, jag blir helt entusiastisk! Jag tycker att det är sjukt intressant och det var det jag ville prata om hela dagarna och det var det jag satt och läste om på nätet och såg videos om. Alla mina förebilder och idoler var de som redan hade lyckats och som delade med sig av sina storys.

Så jag insåg att detta ÄR ju min PASSION! Jag har senaste åren varit väldigt passionerad kring detta, utan att jag faktiskt reflekterade och insåg att detta ÄR MIN GREJ!

Det var då jag började tänka större än bara mig själv. Hur kan jag hjälpa folk? Vad kan jag göra? Hur börjar jag?

Massor med tankar dök upp i mitt huvud. Men en av dem var att starta ett konto på Instagram. Men jag ville inte visa mig publikt heller, så jag valde att gömma mig bakom ett alias, Fröken Investera.

Jag blev Fröken Investera så att jag kan visa er alla, utan att det påverkar mitt egna liv på något sätt, HUR JAG LYCKAS MED MIN EKONOMI OCH MINA MÅL! Med det så hoppades jag på att jag, även om det bara är EN person, att hjälpa någon där ute och motivera någon till att ta tag i sitt eget sparande och sin egen ekonomi!

Alla har vi olika mål och syften med sparandet. Någon vill spara till pensionen, någon vill kunna gå ner och jobba deltid, någon vill spara till sitt hus och någon till drömbilen.. Alla är olika mål men vi går alla på samma väg ihop!!

Jag visste inte alls vad jag förväntade mig för resultat när jag skapade min IG och blogg. Jag visste inte om folk skulle gilla det jag skrev överhuvudtaget och ifall min story inte alls var något kul att läsa om. Det är tack vare er som läser det jag skriver som motiverar mig till att skriva ännu mer och fortsätta berätta min story via bloggen och min Instagram.

Det lustiga är också, att NI läsare motiverar MIG också. Ni får mig att vilja spara ännu mer så att jag kan berätta om det, ni får mig att vilja få in extra inkomster så att jag kan visa det för er. Självklart för egen del med, men ni MOTIVERAR mig!

Jag råkade skriva lite mer än vad jag tänkte xD Skulle bara skriva tack för att ni 1000 följer mig på Instagram egentligen, haha! Det blev lite extra, hoppas det var kul att läsa och att ni följde med till slutet!

Vill ni själva prova något som ni brinner för, så se till att göra det!! Det känns för mig som att jag verkligen kan uttrycka mig själv genom att skriva om dessa saker. Det känns för mig som penseln måste ha känts i Picassos hand!

Med vänliga hälsningar,
Fröken Investera

Alla mina innehav som har negativ avkastning!
Tips och idéer till inkomstkällor! Hur jag får över 65,000 kr extra per år utöver min lön!
Jag investerade i min nya inkomstkälla!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *