Mitt mål är att få 25 000 kr per månad i passiva inkomster om 10 år!

undefined
Inlägget är reklam för Avanza och innehåller annonslänkar. Allting jag skriver är dock mina egna åsikter och tankar, men jag ger er länkar så att ni själva kan klicka er in på deras hemsida och titta över aktierna jag skriver om.


Hej allihopa!

Idag ville jag prata lite om min plan om att 10 år leva på utdelningar och få 25 000 kr i snitt per månad!

Jag kommer att svara på dessa frågor längre ned i inlägget angående mitt mål om att nå 25 000 kr/mån om 10 år!
Varför är detta mitt mål?
Hur började Fröken med det här?
Hur ska jag lyckas med målet?
Kan vem som helst göra detta?
Vad ska jag göra när jag har nått målet?

Nu dyker vi in i frågorna!

Varför är detta mitt mål?
Detta är mitt mål för att jag vill känna mig HELT FRI och kunna göra vad jag än vill i livet!

Att aldrig behöva oroa mig om pengar, att aldrig känna att jag måste gå till mitt jobb när jag inte vill, att kunna sova hur länge jag vill om dagarna, resa vart jag vill och när jag vill…

Detta är hur JAG VILL leva mitt liv och känna varenda dag ! Att vad jag än gör så kommer pengarna alltid att komma in på mitt konto!

Min dröm har alltid varit att få den där trisslottvinsten som ger 25 000 kr per månad, men nu så “skapar” jag istället min egen! ^^

freedom GIF

Hur började Fröken med det här?
Jag började med att komma hem från ännu en semester med endast 500 kr på kontot och skulle tillbaka på jobb den kommande veckan.

Jag insåg då att det INTE var såhär jag ville leva! Att bara jobba för att slösa, jobba för att slösa, jobba för att slösa, om och om igen!

Så jag lyckades att gå från enbart 500 kr till idag nästan 1,5 miljoner kr på enbart 6 år för att jag VILLE göra en FÖRÄNDRING i mitt liv!

Jag började googla och läsa på allt som hade att göra med sparande, investeringar, aktier, passiva inkomster och mycket mer!

Hur ska jag lyckas med målet?
Det kommer jag att göra genom att investera den största delen av mina inkomster i aktier som betalar utdelning!

Denna utdelning är alltså de passiva inkomsterna jag pratar om och kommer att leva på i framtiden!

Så genom att kapa mina utgifter, öka mina inkomster och investera så mycket jag kan varje månad i såna här bolag är HUR jag kommer att lyckas!

Jag investerar runt 20 000 kr varje månad med en lön på 24 000 kr från mitt fasta jobb! (Jag får fler inkomster från andra håll)

Kan vem som helst göra detta?
Både ja och nej!

Hypotetiskt så kan alla göra detta men rent praktiskt, så nej, inte allihop!

Alla är i olika livssituationer, har familj med barn, fordon, stora lån, skulder, olika löner osv.

Däremot om man har tillräckligt med tid och inte stressar om att nå detta på endast 10 år så är det mer möjligt för de allra flesta!

För att kunna få 25 000 kr/mån i snitt så krävs kapital på 7,5 miljoner kr! Använd er av ränta-på-ränta kalkylatorer för att se hur lång tid det skulle kunna ta för er med olika månadssparande och olika års beräkningar!

Vad ska jag göra när jag har nått målet?
VAD JAG VILL!

När jag har nått mitt mål så får jag alltid mina pengar, oavsett vad jag gör!

Då har jag tid att göra saker som jag verkligen älskar att göra och brinner för!

Jag kommer definitivt fortsätta med detta konto och blogga om sparande och investeringar och motivera fler folk till ett bättre sparande och en starkare privatekonomi!

Redan nu så har jag lyckats inspirera och motivera många med mina galna planer och det är någonting som jag vill fortsätta med att göra!!

Frökens egna tankar om detta!
Jag förstår att jag är extrem men att vilja investera i passiva inkomster är något som jag tycker att ALLA borde göra!

Man kan vilja av flera anledningar! Till att få en bättre pension, till att kunna arbeta mindre timmar på jobbet och ha mer tid för familjer, en extra månadslön om året, använda utdelningar till semesterpengar och mycket, mycket mer!

Bonus information!
Från 500 kr till 1,5 miljoner kr på 6 år!
Alla börjar någonstans och jag började från 500 kr för 6 år sedan till att idag ha 1,5 miljoner kr! Detta vill jag belysa om att ALLA börjar någonstans ifrån och man måste INTE ha ett stort kapital för att börja!

Genom att börja månadsspara över lång tid så kan man istället en dag ha ett stort kapital!

Alla kan bli rika!
Alla kan bli rika, om man har tillräckligt med tid och månadssparar! Till och med en tusenlapp i månaden blir mycket pengar över 50 år om man investerar dem!

paid pay day GIF

Varför köpa utdelningsaktier?
Jag gillar idén att man köper passiva inkomster! Varenda köp jag gör i utdelningsaktier så kommer jag för resten av mitt liv att få passiva inkomster från dessa utdelningar!

För i slutändan så är inte en stor siffra på ett bankkonto häftigt, utan det jag tycker är häftigt är att man hela tiden får pengar in på kontot, att man har ett kassaflöde som kommer in på kontot, utan att man behöver lyfta ett finger för dem!

Kan man inte investera i fastigheter för passiva inkomster istället?
Absolut!! Det kan man!! Anledningen till att jag pratar om utdelningsaktier så mycket, är för att det är vad JAG sysslar med!

Jag gillar att man kan i princip börja från 100 kr till att över tid bygga upp en förmögenhet!

Att köpa fastigheter, då krävs redan kapital, vilket de flesta inte har! Jag jag med när jag började att spara och investera!

Har ni inte börjat investera ännu?
Skapa då ett konto hos Avanza! Man kan börja investera för så lite som EN krona i utvalda produkter!

Skapa ett Avanza konto här!

Slut på inlägget!
Vad hade ni själva gjort om ni fick tillexempel 10 000 kr extra varje månad i hela passiva inkomster? Hade ni arbetat mindre timmar? Rest mer? Shoppat mer? Låt mig veta!

Fröken Investera

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *