XACT Högutdelande, min absoluta favorit!

Hej allihopa!

Ni kanske känner som mig, att det är svårt att tajma aktier med köpen. Så istället för att försöka pricka rätt aktie i rätt tidpunkt, så föreslår jag att månadsspara i alla dessa bolagen genom att köpa denna EN fonden och mer eller mindre “eliminera” tajmingen för köpen.

undefined
Inlägget är reklam för Avanza och innehåller annonslänkar. Allting jag skriver är dock mina egna åsikter och tankar, men jag ger er länkar så att ni själva kan klicka er in på deras hemsida och titta över aktierna jag skriver om.

Genom att klicka på bilden eller här så kommer ni till den på Avanzas hemsida.


Genom att göra detta så kommer du antagligen också att få bättre avkastning än vad du fått innan. Så är det i mitt fall och även i andra kända bloggares har jag märkt 🙂 Inte nog med att du får massor av kvalitetsbolag, så får du även flera investmentbolag som jag också predikar om.


Så för de lata men smarta, så tycker jag att månadsspara i enbart denna är en fantastiskt idé (min sambo gör detta). Kanske man vill lägga till en global fond som Avanza Global, men i min mening så räcker denna fond.


Jag själv kommer att fortsätta månadsspara i denna tillsammans med mina investmentbolag Investor, Latour, Kinnevik, Industrivärden och Lundbergföretagen 🙂

Fröken Investera


Fler exempel på mina inlägg

Innehaven i investmentbolag!
Mina utdelningar hittills!
Min dröm om 25,000kr i månaden i passiva inkomster!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *