Mina “affärsprylar” har kommit!

Hej allihopa!

Idag var jag och hämtade mina beställningar som jag pratade om i DETTA INLÄGG. Man känner sig alltid lite glad när man hämtar ut något som man har gått och väntat på! 😄

Anledningen till att jag köpte dessa är för att jag vill få det enklare att skicka och sälja saker via sidor som Tradera! Så att jag själv kan väga och mäta mina lådor och kuvert här hemma, så jag direkt kan räkna ut vad fraktkostnaderna blir!

Jag har ju även idéer på att starta en webbshop i framtiden, men det är något jag får se längre fram! Om jag startar en sån beror helt enkelt på om jag trivs och tycker att detta är kul!

Grejerna jag hade beställt:

  • 1x Skrivare
  • 1x Hushållsvåg
  • 100x Vadderade kuvert
  • 500x A4 papper (ej kommit!)

Tyvärr så har inte mina papper jag beställde kommit än, utan lär komma på Måndag. Så jag kan inte testa min skrivare än 😛

Här är bilder på mina mottagna paket!

Nu ska jag testa vågen lite innan jag går ut i solen på en härlig promenad 🙂 Skrivaren ska jag fixa och prova när mina A4 papper har kommit!

Äger ni själva en skrivare och våg? Då kanske ni också enkelt kan frakta saker och sälja dem enkelt via Tradera eller andra sidor! Är det några av er som redan säljer prylar online? Låt mig veta!

Fröken Investera

Min nybörjar-guide! För den som är ny och vill börja investera!
Det enkla knepet som fick mig att spara hundratusentals kr!
XACT har krossat Avanza Zero hittills!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *