Betald undersökning! Vad fick jag på 1 timme?

Hej allihopa!

Jag har länge varit nyfiken på att prova på en av dessa sidor där man är med i undersökningar och får betalt för dem! Jag var helt enkelt nyfiken på hur mycket man kan tjäna på att sitta och svara på frågor helt enkelt, ifall det kanske är något jag hade velat göra då och då.

Jag kommer gå igenom lite om vad jag tyckte och hur det gick till, längre ner på sidan så står det sedan vad jag fick för 1 timmes arbete!

Åsiktstorget blev mitt val av sida.
Detta blev sidan för mitt experiment, då den verkar vara bland de populära som betalar ut PENGAR. Det var flera andra sidor som inte betalade ut pengar, utan istället i rabattkuponger (f*ck that :P) så det blev denna sida!

Registrerad och klar! Nu kör vi!
Så efter jag har knappat in allting om mig själv så började jag att delta i undersökningar. Det var nu under denna timme som jag insåg att jag INTE är bra material för dessa undersökningar 😂 De handlar mycket om shopping, konsumera och att köpa produkter, vilket jag är en EXPERT på att inte göra! 😛

Utav 11 undersökningar, så var jag bara godkänd till 2 utav dem!
Så vad menas med att vara “godkänd”? Dessa undersökningar har olika mål och syften. Tillexempel en av undersökningarna jag deltog i handlade om fordon, så direkt bland de första frågorna om jag ägde en bil och svarade “Nej”, så avslutas undersökningen och jag får en tröstpeng på 50 öre.

En handlade om att de vill ha någon som senaste 6 månaderna har rest och använt flygbolag. Även där åkte jag ut och fick en 50 öring!

Såhär fortsatte det under hela min timme 😂 De två som jag faktiskt var med på till slutet handlade om olika livsmedel i matbutiker och den andra om min mobiltelefon och mitt abonnemang, som jag nu för tiden har!

En av dem avbröt jag faktiskt, då det var en undersökning som jag helt enkelt inte ville vara med på.

Så hur mycket får man per undersökning?
Det är olika, men jag blev fundersam. De jag deltog i stod att jag skulle få 4 kr för, men nu när jag kollar så fick jag faktiskt bara 2 kr.

Så de två som jag deltog i, från början till slut, som båda tog 15 minuter vardera, så fick jag hela 2 kr!

De som jag inte var godkänd för fick jag som tröst 50 öre.

Så vad blev lönen efter 1 timmes jobb?
Efter en timme, där jag sitter och svarar på frågorna så noga jag kan, tagit tid att googla information om min egen mobil och dess modell, skrivit utförliga svar om de olika livsmedel som blev visade för mig, så landade min timlön på..
9 kr!!

Så, har Fröken fått ut sina 9 kr så de kan investeras?
Nej, tyvärr inte. Det minsta belopp man kan ta ut är 50 kr. Så jag har minst 4 timmar jobb kvar tills jag ens kan fundera på att plocka ut några pengar 😂

Kan man inte få mer pengar än 9 kr i timmen?
Jodå, det kan man. Som jag sa tidigare, dessa undersökningar handlar mycket om vad, hur och när du handlar prylar, resor, fordon och mycket annat. Det är bara så att jag inte är en storshoppare, så jag blir automatiskt utskickad från undersökningarna pga erfarenhetsbrist xD

Kan man inte bara “hitta på” och svara på frågor ändå?
Jo, det kan man säkert, men det är inget jag någonsin skulle kunna tänka mig att göra. Jag försöker leva mitt liv så ärligt som möjligt och att sitta och hitta på svar i undersökningar tycker jag inte är okej.

Så ska Fröken fortsätta svara på frågor tills 50 kronorna är utbetalda?
Jo, jag funderade på att göra det bara för sakens skull, men tyvärr så med brist på expertis inom shopping så finns det inga undersökningar jag kan vara delaktig i xD

Är det någon av er som har provat betalda undersökningar? Vad har ni tjänat ihop? Är det någon som gör de mer ofta? Låt mig veta!

Fröken Investera

Mina paket till mitt “kontor”!
Den sanna kraften bakom mina investeringar!
Tips och idéer till inkomstkällor! Hur jag får över 65,000 kr extra per år utöver min lön!

4 thoughts on “Betald undersökning! Vad fick jag på 1 timme?

 1. Ja, jag gör det ! Dock inte på åsiktstorget då de har absolut SÄMST ersättning för sina undersökningar. Använder man istället cint panelerna får man åtminstone ca 1 krona / minut. Är undersökningen ca 10 min lång får man 9-11 kronor för besväret. Inte helt sällan blir man dessutom inbjuden till fokusgrupper genom dessa undersökningar. Får man vara med i en fokusgrupper brukar man få mellan 300-1500 kronor i superpresentkort ( lite beroende på på hur lång intervjun / chatten varar ) för själva undersökningarna kan man välja utbetalning till paypal, presentkortstorget, biobiljetter, triss lotter osv.
  Nu har jag ett helt gäng paneler i en app, men jag brukar kunna betala it 400-500 kr till paypal / månad.
  Undersökningarna gör jag i mobilen när jag inte har något annat för mig.

  1. Hej Michaela, eller ska jag säga Fröken Mela? 😀 Det passar bättre tycker jag!

   Jaha, oj! Cint panelerna har jag inte ens hört förrän nu! Det måste jag kolla upp. Då kanske det är dem jag ska testa nästa gång!

   Tack för att du delar med dig och även berättar hur det går för dig. Väldigt intressant detta, då många kollar efter fler sätt att tjäna pengar på, särskilt online!

   Får jag fråga vad det är för app du har det där gänget med paneler i? Skulle gärna vilja prova det själv 🙂

   Jag skulle också gärna veta hur länge du har hållit på med detta? Ren nyfikenhet 😛

   Tack att du tog dig tid och jag hoppas du ser mitt svar här också!!

   Med vänliga hälsningar,
   Fröken Investera

  1. Hej herr Lager!

   Häftigt, tack så mycket! Jag kommer att ta en titt på denna lista 😃

   Med vänliga hälsningar,
   Fröken Investera

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *